ΡΙΖΙΤΙΚΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΡΗΤΗ TV THN 30/12/2021(ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ)

ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΦΕ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΗ TV ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΡΙΖΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Μανετάκη τον Γιάννη και την ομάδα του Συλλόγου ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ το ριζίτικο «ΟΥΛΟΙ ΓΛΕΝΤΙΖΟΥ ΤΣΙ ΓΙΟΡΤΕΣ».

ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ  ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ» ΑΠΟ 3 -6 μ.μ. ΣΤΟ ΚΡΗΤΗ TV ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ. ΕΚΤΙΜΟΥΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 16.00 – 16.30)

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  1.  « ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ».   Μιλάει ο Πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Φραγγεδάκης Θεόδωρος.                                                                  
  2.  «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ»  (Ιστορία και προφορική μετάδοση από γενιές σε γενιές μέχρι σήμερα)» . Μιλάει ο Μανουσάκης Γιάννης
  3.  « Η ΜΟΥΣΙΚΗ  ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΖΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ»     . Μιλάει ο Πενταράκης Ευτύχης
  4.  «ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΤΑΔΕΣ» .   Μιλάει ο Μαλαξιανάκης Δημοσθένης
  5.  «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (Γάμους, βαφτήσια, εορτές, ιστορικές επετείους, τραπέζια κ.λ.π.)» .  Μιλάει ο Νικολουδάκης Μανόλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.