ΡΙΖΙΤΙΚΑ facebook 1613762964335 6768612456362524179

ΠΑΡΕΑ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ”

ΕΔΡΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΑΙΘΟΥΣΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΊΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΉΣ .ΔΑΓΚΛΗ 8. Τ.Κ 73135 ΧΑΛΕΠΑ ΧΑΝΊΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ : 2009

ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΔΆΣΚΑΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΠΛΑΤΣΙΔΑΚΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ : ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ :30 .ΑΡΙΘΜΌΣ ΜΕΛΏΝ ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ: 3

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ Η ΠΑΡΕΑ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΎΔΙΟΥ ΉΤΑΝ ΟΙ:

ΛΕΥΤΈΡΗΣ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ / ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΠΛΑΤΣΙΔΑΚΗΣ / ΜΑΝΏΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΉΛ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ.

ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΠΑΡΈΑΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗ ΤΩΝ ΡΙΖΙΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΏΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΈΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΈΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝΕ ΑΛΩΒΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΈΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

Η ΠΑΡΕΑ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΡΊΖΙ ΈΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΈΣ ΕΚΔΉΛΩΣΉΣ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗ ΚΙΣΣΆΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΊΝΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΓΑΛΑΝΆΚΗ. ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΟΥ ΚΗΦΑΜΕΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΒΙΒΛΊΟΥ ” Η ΕΞΟΜΟΛΌΓΗΣΉ ” ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΣΠΎΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΒΙΒΛΊΟΥ ” Η ΑΡΧΟΝΤΟΘΥΓΑΤΕΡΑ” ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ Ι.ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗ ΠΕΤΡΟΓΛΑΚΗ.ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΑ ΡΙΖΙΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΡΊΖΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΊ ΠΑΙΔΙΆ ΝΕΑΡΉΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΊ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ.

ΤΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΑΊΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΊΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΉΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΕΠΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΆΔΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.